بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

ماکارون زعفرانی + حلوا


در ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا پف کنند و سپس آرام آرام شکر دانه‌ریز، رنگ و زعفران را به سفیده اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند.


مواد لازم:
  •  سفیده تخم‌مرغ: 3 عدد
  •  پودرشکر: 200 گرم
  •  شکر دانه ریز: 30 گرم
  •  پودر بادام: 125 گرم
  •  رنگ زرد: به میزان لازم
  •  زعفران ساییده شده: نصف قاشق چایخوری




روش تهیه:

در ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی به هم می‌زنیم تا پف کنند و سپس آرام آرام شکر دانه‌ریز، رنگ و زعفران را به سفیده اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند. پودر شکر و پودر بادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم باید توجه داشته باشیم که به واسطه چربی بادام حالت خمیری شکل پیدا نکند. مواد خشک را در 3 مرحله توسط لیسک به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یک ماسوره ساده به قطر 2 سانتی‌متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم. مایه را داخل قیف ریخته و دایره‌هایی به قطر 3 تا 4 سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به‌مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر می‌گذاریم. برای بین ماکارون‌ها پس از پخت از خامه یا کرم موردنظر مثل کرم‌های کره‌ای یا انواع مارمالات‌ها استفاده می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد