بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

عرضه مستقیم چای بهاره(خرید اینترنتی سوغاتی گیلان )


مصرف چای به عنوان یک دم کرده گیاهی طبیعی (بدون اضافه کردن اسانس وعطر مواد شیمیایی و... )نمی تواند مضر وسمی باشدچنانچه که بسیاری از گیاهان جنبه درمانی ودارویی دارند که هر روزه مردم ما از آن استفاده زیادی می کنند اما با این وضعیت چای که در کشور حاکم است وایرانی را به جای خارجی جا می زنندوچای خارجی را هم که معلوم نیست درهند وسیلان چطور تهیه می کنند وارد ایران می شود بماند به این موارد بیفزایید اسانسها ومواد شیمیایی که به این چای ها چه خارجی وچه ایرانی می زنند وبه خورد خلایق می دهند که باعث شده امثال دکتر روا زاده ها ابراز نگرانی می کنند .تا به وضعیت کشت چای کشور وبالابردن تولید وکیفیت وهمچنین تحقیقات علمی گسترده برای بالا بردن کیفیت ونیز جنبه های سلامتی آن کار نشود این نگرانی ها وجود دارد.باید تراز مضرات و فواید مصرف چای به وسیله محققان دلسوز و متعهد ایرانی روشن شود تا مردم با این نوشیدنی که در فرهنگ و زندگی مردم ما سالهای سال ریشه دوانیده وجز لاینفک زندگی مردم شده است با دید عقلایی برخورد کنند .

فواید چای سیاه همانطور که می‌دانید چای در سراسر جهان به سه شکل چای سیاه (Black Tea)، چای سبز (Green Tea) و چای سفید (White Tea) عرضه می‌شود. متداول ترین آن چای سیاه است که در ایران زیاد مصرف می‌شود. حقایق زیر در مورد چای سیاه است.
- مشخص شده است که از نظر میزان تاثیر آنتی اکـسیدان (خاصیت ضد سرطان) دو فنجان چای با 20 لیوان آب سیب یا 4 لیوان آب پرتقال برابری می‌کند.
- عصاره چای حاوی کلروفرم٬ کافئین و غیره بوده که باعث کاهش شانس بوجود آمدن تومور می‌شود.
- رنگدانه‌های چای همچنین بیماری‌های عروقی را کاهش می‌دهند. بیش از اینها٬ پلی فنل موجود در چای باعث قوی‌تر شدن دیواره های عروق و همچنین تنظیم قدرت انتقال دهنده‌گی عروق می‌شود.
- نکته‌ای جالب در مورد چای، وجود فلوراید در آن است که باعث محافظت از دندان‌ها می‌شود.
- مصرف چای برای سلامتی قلب مفید است.
- نتایج اخیرا منتشر شده آزمایشات پزشکی نشان می‌دهد مصرف روزانه پنج بار چای باعث کاهش کلسترل LDL (کلسترل بد) به میزان 11.1 درصد می شود و کلسترول کلی (TC) تا 6.5 درصد کاهش پیدا می‌کند.
چای سبز باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود.
این آزمایش توسط کالج سلامت عمومی دانشگاه آریزونا و مرکز سرطان آریزونا انجام گرفت. محققین اثر مصرف چهار خوراک 18 اونسی در روز از چای سبز بدون کافئین٬ چای سیاه بدون کافئین٬ یا آب را برای مدت چهار ماه، روی 143 سیگاری قهار آزمایش کردند. نتیجه مطالعات نشان داد میزان 8-OHdG که نشان دهنده خسارت به DNA است٬ به میزان تکان دهنده 31 درصد کاهش پیدا کرد. البته برای دو گروه دیگر نتیجه این نبود.
اکـسیده شدن DNA در کنار بیماریهای قلبی عروقی از جمله عوامل ایجاد سرطان است. پلی فنل های چای نه تنها آنتی اکـسیدان های قوی هستند، بلکه همچنین بارورکننده فاز 2 آنزیم های سم زدا که نتیجه اش از بین بردن بیش از پیش آسیب های وارده به DAN که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان است، می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد