مواد لازم
فلفل قرمز تند = ١ عدد
سویا سس = ۴/١ فنجان
عسل = ۴/١ فنجان
شکر قهوه ای = ۴/١ فنجان
شکر معمولی = ٢ ق س
تخم رازیانه = ٢ ق چ
فلفل سیاه = ١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد)
ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) = ٢ ق
س (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم)
آویشن = ٢ ق چ
پودر زنجبیل = ١ ق چ
سیر خرد شده = ۴ حبه
پیازچه خرد شده = ۴ عدد
سرکه سیب = ۴/١ فنجان
آبلیمو = ۴/١ فنجان
آب پرتقال = ۴/١ فنجان
بال مرغ = ۵/٢ الی ٣ کیلو
طرز تهیه:
تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم.
بعد ٣/١ ازمواد را برداشته و به کناری می گذاریم و بال های مرغ
را با ٣/٢ باقی مانده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک
مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت
۵ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم.
٣/١ از موادی که نگه داشته ایم را روی حرارت گذاشته تا قوام
پیدا کرده و غلیظ شود.
بعد از ۶ ساعت بالها را از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می
کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و
بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با
٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم، ١۵ الی ۲۰ دقیقه
زمان می دهیم و بعد سینی را از فر درآورده کاغذ دور مرغ ها را
برداشته مابقی سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می
ریزیم و سینی را دوباره ١۵ الی ٢٠ دقیقه در فر می گذاریم .