مواد
لازم :
•
راسته شیشلیکی:
چهار عدد
•
آرد سفید: دو
پیمانه
•
تخممرغ: دو عدد
•
آرد سوخاری: یک
پیمانه
•
پنیر پارمزان:
یک پیمانه
•
پنیر موتزارلا:
به میزان لازم
•
روغن زیتون: به
میزان لازم
•
نمک، فلفل و
زعفران: به میزان دلخواه
طرز
تهیه:
گوشتها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به
مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس
پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی
نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و آنها را کنار میگذاریم.
بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید میغلتانیم
سپس آنها را در تخممرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم،
در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده
میگذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را
به مدت سه دقیقه میپزیم. آنگاه آنها را روی سینی
استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا
گذاشته و در فر داغشده به مدت ده دقیقه قرار میدهیم
و در پایان آنها را درون بشقاب گذاشته و سرو میکنیم.