مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:
بادمجان قلمی : 2 تا 3 عدد
پیاز متوسط 7 تا 8 عدد
سیر سبز 1 بته
فلفل سبز تند 3 تا 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز 7 تا 8 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری شده درشت 1 پیمانه
بادام خیسانده 1پیمانه
زیره 1 قاشق مرباخوری
سرکه ی انگور 3 قاشق غذاخوری
لیمو 2 عدد
روغن زیتون دو سوم پیمانه
نمک به میزان لازم
سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب
بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و
مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز
را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید .
• تره بار این سالاد را به جای
گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز
هم کباب کرد .