سینه و ران خورد کرده نیم کیلو
پیاز ساطوری شده 1عدد
آلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو
زعفران وزردچوبه به میزان لازم
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
3-4 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی
ملایم داغ کنید و مرغ را 10-12 دقیقه در آن تفت دهید تا
رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار
بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده
بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
آلو را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا
زعفران ( حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل
اضافه کنید و یک چرخ بدهید . یک پیمانه آب بریزید و به جوش
بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،شعله را کم کنید ،
در قابلمه را ببندید و مرغ را 30-35 دقیقه بپزید تا به
روغن بنشیند .
این خورش باید کم آب و روغن دار باشد ؛ اگر در پایان پخت
آب دار بود ، در قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی
زیاد کنید تا مرغ به روغن بنشیند .