بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

طرز تهیه کباب بره فرانسوی



موادلازم

شانه یا ران بره ای=1 کیلو
پیازچهار قاچ = 2عدد
سیب زمینی=1کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ= 2-3 عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده=2عدد
سبزی خشک مخلوط =1قاشق غذاخوری
کره فرانسوی= 4-5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون= 3-4 قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن =به میزان دلخواه
نمک، فلفل=به میزان لازم

طرز تهیه

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی

گوشت بریزید، زیر و رو کنید و 2 ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،

چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب

زمینی را شکاف بدهید . 1-2 فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت

- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش

بدهید(کباب خشک نشود!).

این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.
 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد