موادلازم
شانه یا ران بره ای=1 کیلو
پیازچهار قاچ = 2عدد
سیب زمینی=1کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ= 2-3 عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده=2عدد
سبزی خشک مخلوط =1قاشق غذاخوری
کره فرانسوی= 4-5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون= 3-4 قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن =به میزان دلخواه
نمک، فلفل=به میزان لازم
طرز تهیه
سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید.
این مخلوط را روی
گوشت بریزید، زیر و رو کنید و 2 ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا
اگر در یخچال می گذارید،
چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.
سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس
بگذارید،وسط هر دانه سیب
زمینی را شکاف بدهید . 1-2 فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز-
گوشت- فلفل- گوشت
- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا
در کباب پز آتش
بدهید(کباب خشک نشود!).
این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.