بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

شیرینی قرابیه (بادامی)

مواد لازم و طرز تهیه برای قرابیه بادامی: 

۲-۳ عدد سفیدهٔ تخم مرغ (بستگی به بزرگی تخم مرغ داره)، ۱۵۰ گرم بادام پوست گرفته و چرخ شده، شکر ۲۰۰ گرم، وانیل ۱/۴ ق چ، شکر ۱۵۰-۲۰۰ گرم (بستگی به شیرینی و ریزی شکر داره و هم مزاج خودتون)، اسانس بادام تلخ، مقداری خلال پسته برای تزئین.

فر‌ را با درجهٔ ۱۸۰ سانتیگراد روشن کرده. در کاسه ی پودر بادام، وانیل، شکر، و اسانس بادام را خوب با هم مخلوط می‌کنیم سپس در مخلوط کن یا بلندر ریخته و سفیدهٔ تخم مرغ‌ها را یکی‌ یکی‌ ریخته و بین هر کدوم خوب چرخشون می‌کنیم تا تمام مواد کش دار شود. چنان که خیلی سفت بود یک عدد سفیدهٔ تخم مرغ دیگه هم ریخته و دوباره چرخ می‌کنیم. سپس با قاشق یا قیف ماسوره دار به اندازهای دلخواه با فاصله روی آلومینیوم یا کاغذ مخصوص شیرینی پزی در سینی فر‌ چیده و مقداری خلال پسته روی آنها میپاشیم سپس در طبقهٔ وسط به مدت حدوداً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میگذاریم تا رنگ دور آنها مقداری طلائی شود. بعد از پخت سینی را از فر‌ در آورده و میگذاریم کمی‌ خنک شوند. برای نگهداری آنها از ظرف پلاستیکی در دار استفاده کنین تا خشک نشوند.

قرابیه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد