بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

بازارچـــــه ی رودبنــه ای

از همه جا و برای همه

آموزش میگو پلو

  

میگو پلو(برای 4تا 6 نفر )

مواد لازم :

:.برنج 6 پیمانه

:.میگو پاک شده نیم کیلو

:.سبزی (گشنیز وشنبلیله )نیم کیلو

:.سیر چهار حبه

:.پیاز متوسط 3عدد

:.فلفل قرمز وسیاه

:.روغن 3 یا چهار قاشق غذا خوری

:.نمک وفلفل وادویه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ایتدا سبزی رو جدا گانه تفت می دیم وکنار می زاریم .یه پیاز داغ عسلی درست کنیم سیر ومیگو رو هم اضافه می کنیم وتفت می دیم وبعد سبزی رو اضافه می کنیم ، نمک وفلفل رو فراموش نکنید ویه لیوان آب اضافه می کنیم ومی زاریم با حرارت ملایم حدود نیم ساعت بپزه

برنج رو مثل چلو ساده آبکش می کنیم دوتا سه قاشق روغن کف قابلمه می ریزیم  وبرای ته دیگ از سیب زمینی ورقه شده استفاده کنید که خیلی خوشمزه می شه ویک سوم برنج رو تو قابلمه می ریزیم  ومخلوط میگو وسبزی رو لابه لای برنج می زاریم وتا تموم شدن برنج ومخلوط میگو این کار رو انجام می دیم . ومی زاریم تا پلو دم بکشه. اگه دوست داشتین  برای استفاده از فلفل مخصوصا فلفل سیاه تو این غذا دست ودل باز باشید که تند بودن غذا مزه خوب اونو دو چندان می کنه .این پلو رو با ترشی میل کنید .

حتما درست کنید واز خودنش لذت ببرید

نکته در مورد پاک کردن میگو : میگو به دو مرحله پاک کردن احتیاج داره .در مرحله اول پوسته سخت میگو ها را جدا می کنیم  و بعد با چاقو قسمت پشت میگو را برش می دهیم و آن را تخلیه می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد